Lakeuden Eräpartio ry


Partiolippukunta tytöille ja pojille - lapsille, nuorille ja aikuisille.


LAKEUDEN ERÄPARTION PARTIOPUOTI TIEDOTTAA !!

Yleisinfoa merkeistä:

Lippukunta kustantaa partiolaisille lupausmerkit ja ne toimitetaan johtajien kautta partiolupauksen antamisen jälkeen. Muut merkit ja tuotteet ovat omakustanteisia. Johtajien kautta kulkevat myös ikäkausiohjelman suorittamiseen liittyvät merkit, joita partiolainen on oikeutettu kantamaan suoritettuaan merkkiä vastaavat tehtävät. Partioon liittyviä yleisiä tunnusmerkkejä voi hankkia halutessaan heti partioharrastuksen alkuvaiheessa.

Partiopuoti oli avoinna erikseen ilmoitettuina aikoina. Tarvittaessa voit kuitenkin olla yhteydessä varustevälityksestä vastaavaan Mariaan.

Puodissa on myytävänä erilaisia partiomerkkejä ja korttikoteloita aktiviteettikortteihin. Samalla voitte tehdä tilauksen muista tarvitsemistanne partiotarvikkeista (paidat, vyöt, huivit ym.)

Mikäli sinulla on pieneksi jääneitä partiopaitoja / vöitä, joista haluat päästä eroon, voit tuoda ne kololle myyntiin.

Partiotuotteisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä
Maria Mäkelä 040 589 4295

 

Hei!

Lippukunnan puodissa on ollut "kauppiaanvaihdos". Lehtiniemen Hanna-Kaisa on jättäytynyt puodin pidosta ja minä yritän ottaa hommaa haltuun. Tulevana to 26.9.  klo 18-18.30 on mahdollista tulla kololle ja puodille sovittamaan partiopaitaa, mikäli sellaisen hankkimisesta haaveilee. Sovituksessa on ainakin koot miesten M, naisten L ja 160 cm. Olisiko jollakin muita kokoja lainaan, niin saataisiin mahd. kattava otos paitoja sovitettavaksi? Samalla voi tulla kurkistamaan mitä puodilla on myynnissä tällä hetkellä -se on yllätys vielä minullekin, valitettavasti en ole ehtinyt käydä puotia inventoimassa etukäteen.


Syksyn tilausten suhteen: Johtajat, katsokaa mitä merkkejä yms. partiotarvikkeita tarvitsisitte tulevalle toimintakaudelle ja ilmoitelkaa niistä minulle 3.10. mennessä niin teen tilauksen sitten. Tämän yhteistilauksen jälkeen pidän sitten puotia auki, ilmoittelen tästä ajankohdasta tarkemmin tuonnempana.


yt.

Maria Mäkelä

p. 040-589 4295